Recipe: Yummy Brookies

Brookies. Brookes Education Group partners with Global Public School to provide the world-renowned International Baccalaureate (IB) Diploma Programme in Kochi. Brookies are a chocolate chip cookie/brownie hybrid. Made with patches of fudgy chocolate brownie and chewy chocolate chip cookies.

Brookies The concept of the brookie is brilliant. These brookies have looks and taste and foolproof factor going for them. I wish you could have seen the expressions on the faces of my children when they. You can have Brookies using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Brookies

  1. It's of La pâte a brownie.
  2. It's of chocolat noir.
  3. Prepare of Pincé de sel.
  4. Prepare of beurre.
  5. You need of sucre en poudre.
  6. It's of oeufs.
  7. Prepare of farine.
  8. You need of noix de pécan.
  9. It's of Pâte à cookies 🍪.
  10. You need of beurre demi sel.
  11. Prepare of farine.
  12. Prepare of '5 sachet de levure chimique.
  13. Prepare of sachet de sucre vanillée.
  14. Prepare of sucre roux.
  15. It's of œuf.
  16. It's of pépites de chocolat noir enlever 20g pour la surface.

Thick and Soft Brookies are melt in your mouth soft and crispy along the edges. A brownie and chocolate chip cookie all in one. After we started calling her Brookie, my obsession with Brookies (brownies and cookies combined) These Brookies are out of this world amazing! Of course, not as amazing as our sweet Brookie, but.

Brookies step by step

  1. Préchauffer le four à 180 degré.
  2. Faire fondre le chocolat et le beurre laisser un peu tiédir versés dessus le sucre mélanger ajouter les œufs et la farine sel mélanger le tout versés les noix de pécan mélanger et verser dans un moule 22 cm déjà beurré et fariné laisser a part.
  3. Préparer la pâte à cookies mettre le beurre coupé en morceaux avec le sucre roux et sucre vanillé et l oeuf mélanger un peu versés dessus la farine et sel a la fin les pépites au chocolat repartir la pâte a cookies sur le brownie mettre 20g de pépites au chocolat en les répartissant sur la préparation mettre dans le four 22mn a180 Degré ajuster la cuisson de plus ou moins 5mn en fonction de votre four laisser totalement refroidir avant de couper en carré.
  4. Astuces pour étaler la pâte collante de cookies je mouille le dos d une grande cuillère et j' étale la pâte des fois je mouille mes mains propres et repartir la pâte sans écrasé le brownie.

Hands down, these cookies are THE BEST Brookies, EVER! A combination of my two favorites: brownies and chocolate chip cookies. It can't get any better than the best of two worlds put together in. Brookes is a global family of international independent. We call these Brookies in our house!

Comments